Od Ebu Hurejre r.a. se prenosi da je Poslanik sallallahu 'alejhi ve sellem rekao: Pogledajte u one koji su niži od vas, a ne u one koji su viši od vas, to je najbolji način da izbjegnete omalovažavanje Allahove blagodati prema vama.

Svečana priredba za petnaest godina rada “Vildana”

Svečana priredba za petnaest godina rada “Vildana”

U prostorijama Omladinskog centra Medžlisa Islamske zajednice Janja, 25. januara 2024. godine, održana je Svečana priredba polaznika Mekteba za predškolski uzrast “Vildan”, povodom obilježavanja 15 godina uspješnog rada. Na priredbi su nastupili polaznici svih uzrasnih grupa.

Mališani su svojim plesom, pjesmom, recitacijama oduševili sve prisutne.

Svečanoj priredbi prisustvovali su glavni imam i predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Janja hafiz Omer-ef. Camić i hafiz Fahret Baćevac. Glavni imam hafiz Omer-ef. Camić se obratio prisutnima naglasivši dugogodišnju uspješnu saradnju odgajateljica i roditelja naših najmlađih sugrađana.

Petnaest godina kontinuiranog rada Mekteba za predškolski uzrast “Vildan” su prilika za podsjećanje na neizvjesni početak rada, 5. januar 2009. godine.

Na svečanosti je dodijeljena prigodna zahvalnica muallimi Azemini Gutić, za rad, trud, zalaganje i nesebičan doprinos u radu našeg obdaništa u proteklih 15 godina.

 

Hosting by

© Medžlis Islamske zajednice Janja

Na vrh