Allahov Poslanik s.a.v.s. je rekao: Dvije vrste džehennemlija ne želim nikako sresti: ljude sa volovskim žilama (bičevima), koji batinaju svoje podanike i žene koje su, premda obučene, ipak obnažene, koje su zavodnice i koje bivaju zavedene, i one čija je kosa nalik na devinu grbu; takve neće ući u džennet, takve neće osjetiti njegov miris! A džennetski miris se osjeća na vrlo velikoj udaljenosti.
(Muslim)

Sastanci u Gradskoj upravi Grada Bijeljina

Medžlis Islamske zajednice Janja se može pohvaliti dobrom saradnjom sa Gradskom upravom Grada Bijeljina.

Dana 12. februara 2020. g. održani su veoma važni sastanci u cilju rješavanja trenutnih zajedničkih pitanja kao i nadolazećih izazova koji su važni za Islamsku zajednicu ali i opšte dobro građana Janje i Bijeljine.

Sastanak na kojem su rješavana trenutna pitanja u nadležnosti Odsjeka za imovinsko – pravne poslove, razgovarali smo sa gđom Spremo Mladenkom i Potpredsjednikom Skupštine Grada Bijeljina g. Gradaščević Mustafom.

U cilju promocije dijaloga, saradnje i uspostavljanja partnerskog odnosa između Gradske uprave i Medžlisa Islamske zajednice Janja, Glavni imam hafiz Omer-ef. Camić je ragovarao sa Načelnikom odjeljenja za društvene djelatnosti g. Samer el- Chekh.

Sastanku je prisustvovao i sekretar Medžlisa Mujaga-ef. Cifrić.

Hosting by

© Medžlis Islamske zajednice Janja

Na vrh