Ostavite raspravu zbog malo dobra u njoj. Ostavite raspravu zbog male koristi od nje jer ona prouzrokuje neprijateljstvo među braćom.
(Taberani)

Priredba povodom ispraćaja 14. generacije predškolaca mekteba za predškolski uzrast

Priredba povodom ispraćaja 14. generacije predškolaca mekteba za predškolski uzrast

U petak, 7. Jula 2023. godine, održana je priredba povodom ispraćaja 14. generacije predškolaca mekteba za predškolski uzrast “Vildan”.

Prisutnima se obratio Predsjednik Izvršnog odbora Medžlisa, hafiz Baćevac Fahret, koji je pohvalio rad i trud muallima i odgajateljica u Vildanu, ukazujući na značaj rada sa našim najmlađim sugrađanima.

Djeca su još jednom podsjetila na značaj ljubavi, drugarstva i pravilnog odgoja, kroz recitacije, muzičke pjesmice i igrokaze.

“Ponosne smo na uspjeh i realizaciju našeg cilja a to je uz usvajanje temeljnih islamskih vrijednosti: pravilno odgojeno i sretno dijete. Mi smo zahvalne na prilici da budemo dio njihovog djetinjstva, i prva stepenica u sticanju prvih vještina, navika i sposobnosti”, izjavila je odgajateljica Nadira.

Na kraju programa predškolcima su dodijeljene diplome i prigodni pokloni. Uz dovu Uzvišenom Allahu da budu uvijek na Pravom putu, i da u budućnosti postanu korisni članovi našeg društva, želimo našim polaznicima uspješne i bezbrižne školske dane.

Hosting by

© Medžlis Islamske zajednice Janja

Na vrh